Futbol

Piqué: "No em penedeixo de res; sempre vull que perdi el Madrid"

Gerard Piqué ha explicat la seva posició després de rebre xiulades per part d'un sector de l'afició espanyola. El central blaugrana diu que no ha pensat a deixar la selecció, que no l'afecten les xiulades i que manté una bona relació amb Sergio Ramos

Actualitzat

La causa dels xiulets: "Crec que és per l'enrenou de la rivalitat Barça-Madrid. És la meva opinió. Vaig anar a l'última Diada, l'Onze de Setembre passat, a donar suport al dret a decidir, i després vaig anar a jugar amb la selecció espanyola i ningú em va xiular. Per tant, no deu ser això. Però és la meva opinió".

Al·lusions al Reial Madrid: "Pel que fa a la rivalitat Barça-Madrid, allà no canviaré. Allà seré sempre així. Sóc molt passional. Els qui no els agrada m'hauran d'aguantar fins que em retiri. Però sabem que quan al Madrid li va malament al Barça li va bé; per tant, sempre vull que li vagi malament al Madrid. No em penedeixo de res. Ho tornaria a fer una i mil vegades. Jo sóc així i vull que el Madrid perdi sempre i aquesta és la rivalitat esportiva de tota la vida. Això no m'impedeix tenir una relació esplèndida amb els jugadors del Reial Madrid".     

Relació amb Sergio Ramos: "Amb el Sergio ara tenim bona relació. Em sento molt còmode estant amb ell. Com a jugador és un jugadoràs i em sento molt bé jugant amb ell".

T'afecten les xiulades? "No m'han afectat gaire. M'afecten més per l'equip que per mi. A mi els xiulets... són molts anys, he jugat a molts camps i al final la gent té el dret d'expressar-se. Si em preocupa per alguna cosa és pel míster, que sé que no li agraden aquestes situacions, i pels companys". 

Desapareixeran les xiulades? "No sé si aniran a més. Si sóc avui aquí és perquè preferiria que anessin a menys, perquè al final això afecta la selecció i si volem guanyar títols, no és bo"

L'ambient a la selecció: "La relació amb els companys de la selecció ara és millor que mai. Al vestidor som una pinya. És molt fàcil i la gent ho vol complicar". 

Deixaràs la selecció? "En cap moment he pensat a deixar la selecció, perquè això donaria la raó als que m'estan xiulant. Mentre el seleccionador em cridi, hi aniré. A la selecció no hi vaig per diners, com diuen alguns. Aquí al Barça guanyo 50 vegades més, no hi vaig per prestigi tampoc. Hi vaig perquè crec que és el correcte". 

L'al·lusió a Kevin Roldán: "Sé que no vaig ser elegant, però és com a la vida. És una rivalitat i al final les rivalitats són així. Em sento molt orgullós d'haver estat en un cicle on hem fet girar la truita i el Barça ha guanyat moltes coses i ha evitat que el Madrid en guanyés moltes. Sé que no vaig ser elegant però no sempre s'ha de ser elegant. No vaig voler faltar al respecte a ningú. Era una broma dins la rivalitat. Però no entenc que això m'ho puguin retreure quan jugo amb la selecció".

Diada i 27-S: "A la Diada hi aniré, com cada any. El 27-S és perquè la gent vagi a votar i expressar el futur que vol. I a partir d'allà, és bo que s'escolti la gent. Hi haurà uns resultats que s'han d'entendre, s'han de llegir i buscar la millor solució. No sé quins resultats sortiran. Sé que hi ha un moviment molt important que l'any passat van ser gairebé dos milions de persones. Val la pena que almenys s'escolti la gent".

Expulsió a la Supercopa: "Em vaig equivocar amb la reacció. No ho hauria d'haver fet. És un moment tens, és una competició que s'està escapant i no vaig obrar bé".

Suport a "Guanyarem": "Si dono suport a 'Guanyarem' és perquè crec que l'esport català em va donar molt en els meus inicis i no són coses incompatibles amb jugar amb la selecció".

Oficialitat de la selecció catalana? "No parlo d'hipòtesis. Ara només puc jugar amb la selecció espanyola". 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut