Futbol

Piqué: "La meva relació amb els jugadors del Reial Madrid i amb Sergio Ramos a la selecció és molt bona"

El central del Barça explica durant una entrevista amb Jordi Basté al programa "Fora de sèrie" de TV3, que s'emetrà aquest dijous a la nit, el bon ambient que hi ha entre tots els jugadors durant les concentracions de la selecció espanyola

Actualitzat

Aquest dijous al vespre, el jugador del Barça Gerard Piqué serà el convidat del programa de TV3 "Fora de sèrie", on serà entrevistat per Jordi Basté. No hi havia millor escenari per a aquesta trobada que el Camp Nou, sobre la mateixa gespa. Durant la conversa, el central del Barça admet que, ara mateix, la relació entre els internacionals espanyols és excel·lent, i especialment amb el madridista Sergio Ramos.

"Van ser moments complicats però ara mateix, la relació és boníssima. El dia abans de partit tenim el costum, a les 12 de la nit, de reunir-nos tots a l'habitació del capità. Hi som la majoria de jugadors, alguns estan tractant-se i tenim xerrades i parlem de qualsevol cosa. Has vist això, allò altre. I Sergio Ramos, quan no hi ha Iker Casillas, és el capità i es fa a la seva habitació. I hi anem els jugadors del Barça. La meva relació amb els jugadors del Reial Madrid i amb Sergio Ramos és molt bona", ha explicat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut