Rakuten i el Barça
Bartomeu i Mikitani, en l'acte de l'anunci de Rakuten com a nou patrocinador
Barça

Piqué i Shakira, en el sopar de celebració pel contracte de patrocini amb Rakuten

El Barça i Rakuten van celebrar l'acord de patrocini de cara a la pròxima temporada en un sopar que va comptar amb dos convidats especials

Marc BéjarActualitzat

El Barça ha anunciat el nou acord comercial de cara a la temporada 2017-2018. Rakuten serà el patrocinador principal del club, en substitució de Qatar Airways, en la samarreta blaugrana. Després de fer oficial la notícia aquest dimecres, els directius barcelonistes i alguns membres de la companyia japonesa van anar a sopar junts per celebrar aquesta unió.

Hiroshi Mikitani, director executiu de Rakuten i un dels assistents en l'acte de celebració, va penjar una imatge a les xarxes socials immortalitzant el moment. La sorpresa que va destapar la fotografia és la presència en el sopar de Gerard Piqué i la seva parella, la cantant colombiana Shakira. El mateix Josep Maria Bartomeu ja havia parlat de la importància del central català del Barça en el procés de negociació amb l'empresa asiàtica. La publicació de Mikitani a les xarxes corrobora el paper clau de Piqué per entendre l'èxit de l'operació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut