Barça

Piqué i Alba s'entrenen amb normalitat i seran al clàssic

Els dos defenses blaugranes, que van acabar tocats el partit d'Anoeta, estaran disponibles de cara al partit de dissabte, igual que Andrés Iniesta

Actualitzat

Un cop passat el compromís de Copa, el Barça ja pensa exclusivament en el clàssic de dissabte (16.15). Tot i que els senyals que ha emès l'equip en els últims partits no són els més engrescadors, la informació pel que fa a la disponibilitat d'algunes peces bàsiques és positiva.

Tant Gerard Piqué com Jordi Alba, que van acabar tocats el partit contra la Reial Societat, s'han entrenat amb tota normalitat aquest dijous i estaran a punt per jugar contra el Reial Madrid. Igual que Andrés Iniesta, que ja fa una setmana que s'entrena amb el grup i que aquest divendres rebrà l'alta mèdica. Un cop el manxec sigui declarat oficialment disponible, Luis Enrique tindrà només la baixa de Jérémy Mathieu, que va recaure de la seva lesió.

A l'entrenament d'aquest dijous, en el qual els titulars en el partit de Copa han fet una sessió de recuperació, hi han participat fins a dotze jugadors del filial.  El Barça farà un últim entrenament aquest divendres al matí abans d'afrontar dissabte un clàssic que el pot reenganxar a la lluita per la Lliga o que el pot deixar molt tocat. 

Visita de Giuly

Els jugadors del Barça han rebut abans de l'entrenament la visita de l'exjugador de l'equip Ludovic Giuly. El davanter francès va jugar a l'equip entre el 2004 i el 2007 i va coincidir amb jugadors com Andrés Iniesta o Leo Messi. 

Tota la informació al voltant del clàssic la trobareu a la web de l'Esport3.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut