Futbol

Piqué: "He parlat amb Messi i crec que podrà jugar contra el Celta"

El central blaugrana ha presentat la recaptació de la desena edició dels "Relats solidaris" i ha aprofitat per repassar l'actualitat del club, començant pel peu adolorit del crac argentí

Actualitzat

Gerard Piqué ha estat el padrí de la desena edició del llibre "Relats solidaris", escrit per nombrosos periodistes esportius i que dedica els guanys a causes benèfiques. En aquesta ocasió, la iniciativa ha recaptat un total de 50.710 euros, que es destinaran a l'Institut Guttmann.

Piqué ha parlat dels principals temes de l'actualitat del Barça, començant pel dolor que ha impedit a Messi jugar els dos últims partits de l'Argentina. "He pogut parlar amb ell i sóc optimista, Crec que podrà jugar contra el Celta", ha dit.

El central blaugrana també ha parlat del seu bon estat de forma, que ha atribuït a la confiança. "Hi ha vegades que surts al camp i et dius: 'Puc amb tot'. La confiança és vital. Ara tinc la sensació que m'emporto totes les pilotes", ha dit.

Piqué també ha valorat la situació d'Alves i de Xavi. Del lateral ha dit que "ha estat dels millors, si no el millor lateral dret de la història del Barça. Esclar que el renovaria, però no depèn de mi". I pel que fa al terrassenc, ha comentat que "el dia que marxi Xavi serà una baixa molt important, perquè ell forma part de la nostra cultura", però ha recordat que "el club està preparat per tot".

Pel que fa al moment esportiu de l'equip, Piqué ha dit que "hem de continuar en aquesta línia perquè sense títols el bon treball que hem fet fins ara no servirà de res" i ha recordat que "l'any passat estàvem en una situació similar i ja sabem com va acabar. Tenim aquesta experiència". El central barcelonista no ha evitat un retret al Reial Madrid a l'hora de parlar de la seu de la final de la Copa del Rei. "Si la situació s'hagués donat a la inversa, el Barça hauria cedit el seu estadi. No entenc per què no ho han fet. Al Camp nou també es veurà una gran final", ha dit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut