Barça

Piqué encara l'últim tram de la recuperació en l'entrenament del Barça

El central blaugrana s'entrena sobre sorra a la ciutat esportiva i podria estar a punt per a la pròxima jornada de lliga

Marc BéjarActualitzat

El Barça s'ha entrenat aquest dimarts en família després de la diàspora d'internacionals concentrats amb les seves seleccions. Luis Enrique només ha comptat amb tres efectius del primer equip, Aleix Vidal, Paco Alcácer i Jordi Masip. 

La bona notícia a la Ciutat Esporitva ha sigut el retorn a la gespa de Gerard Piqué als entrenaments, tot i que no ho ha fet amb la resta de companys. El central barceloní, que es va lesionar en el partit davant el Manchester City al Camp Nou el passat 19 d'octubre, s'ha exercitat sobre el sorral de la Ciutat Esportiva. Tot i que encara no trepitja gespa, Piqué ha encetat una nova etapa en la seva recuperació i podria estar a punt per reaparèixer en el pròxim partit del Barça, el dissabte 19 de novembre contra el Màlaga, just un mes després de lesionar-se.

Aleix Vidal, recuperat  

Qui sí que està plenament recuperat és Aleix Vidal, que ja s'ha entrenat amb normalitat amb el grup. Un grup format majoritàriament per jugadors del filial. Davant les nombroses absències, algunes per lesió i altres pels partits de seleccions, Luis Enrique ha tornat a citar habituals del Barça B per completar la sessió: Marlon, Nili, Mujica, Abeledo, Carbonell, Romera, Martínez i el porter José Suárez. En la sessió no hi ha pres part Jordi Alba, que segueix recuperant-se de la seva lesió al bíceps femoral. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut