REFERÈNDUM 1 OCTUBRE

Piqué s'emociona: "Els catalans no som els dolents, només volíem votar"

Duríssim missatge d'un emocionat Piqué, que qualifica de "la pitjor decisió que s'ha pres en els últims 40 anys" la càrrega policial en els col·legis electorals

Actualitzat

Gerard Piqué s'ha emocionat després del partit pensant en els fets que han passat durant tota la jornada a diferents punts de Catalunya. "Jugar el partit d'avui ha sigut la meva pitjor experiència com a professional", ha resumit el jugador blaugrana.

"Per un moment no m'ho creia. Pensava que intentarien frenar la votació, però que intentarien fer-ho de forma pacífica. No ha estat així. Ha estat la pitjor decisió que s'ha pres en aquest país en els últims 40 anys i això no fa més que separar el país. Però el president té el nivell que té, que va pel món i no sap ni parlar anglès. En fi".

"Estic molt orgullós de Catalunya i de la seva gent. Aquesta gent s'ho mereix tot i més. Com s'han manifestat, tot i rebre violència han seguit manifestant-se pacíficament durant 7 anys. i ha tingut que venir la Polcía i la Guàrdia Civil a fer el que ha fet. Ha passat el que ha passat i tot el món ho ha vist", ha indicat.

"El govern espanyol menteix. Deien que erem pocs i que erem tumultuosos. Els catalans no som els dolents, només volem votar", ha explicat un emocionat Piqué.

També ha parlat de la seva decisió de jugar amb la selecció. "No és una qüestió patriòtica. Hi ha jugadors que no han nascut a Espanya i han donat molt per la selecció. De tota manera, si molesto no tinc cap problema a fer un pas al costat", ha dit. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut