Barça

Piqué desdramatitza la seva piulada en què es reia de l'alineació indeguda de Txérixev contra el Cadis

El central del Barça ha tret ferro a la seva piulada d'ahir que va revolucionar les xarxes socials i ha donat el seu suport al jugador rus del Reial Madrid

Actualitzat

Gerard Piqué ha volgut treure ferro a la piulada que va ahir on es reia de la possible alineació indeguda de rus Denis Txérixev contra el Cadis en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, un fet que pot suposar l'eliminació del club blanc de la competició.

"El tuit? Estava mirant un monòleg... És broma. Crec que s'ha de desdramatitzar, em va semblar divertit… Sóc així", ha assegurat el central blaugrana durant un acte publicitari. "El que és estrany és que, després d'això, m'hagués quedat callat. Sóc com sóc i ara no penso canviar", ha afegit.

En un to més seriós, Piqué s'ha volgut solidaritzar amb el jugador rus del Reial Madrid. "El meu suport a Txérixev, és un professional del futbol i espero que se solucioni de pressa", ha assegurat.

D'altra banda, Piqué ha explicat qui s'encarrega d'aquests temes al FC Barcelona. "Sóc curiós i he trucat al club per assabentar-me'n. El delegat Carles Naval és l'encarregat d'això. No sé qui ho deu portar al Reial Madrid, però tenen molts treballadors".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut