Barça

Piqué demana paciència amb Cesc i defensa Xavi de les crítiques rebudes per Wenger

A Arsène Wenger no li farà cap gràcia sentir cap blaugrana més parlar de Cesc Fàbregas. Però en aquest cas, Gerard Piqué no va fer sang de la situació que viu el migcampista d'Arenys a l'Arsenal. En els últims dies de vacances, el central del Barça ha assistit a un acte de la penya blaugrana que porta el seu nom a la localitat de Sant Guim de Freixenet un dia abans de començar la pretemporada i va insistir que li agradaria veure el seu company de la selecció espanyola vestit de blaugrana, però entén la postura dels "gunners". El defensa blaugrana recomana paciència al seu amic i demana que se'l deixi tranquil perquè l'estiu és molt llarg i encara se'n pot tancar el fitxatge.

Actualitzat
Gerard Piqué esgota els seus últims dies de vacances i, abans de tornar a la feina, va acudir al primer aniversari de la penya blaugrana que porta el seu nom a Sant Guim de Freixenet. El defensa va aprofitar l'ocasió per repassar l'actualitat blaugrana i, molt concretament, es va pronunciar sobre com està vivint Cesc el seu possible fitxatge pel Barça.

"Sé com està la situació però crec que hem de deixar Cesc tranquil i esperar que el temps passi. L'estiu és molt llarg, se n'està parlant moltíssim i això no hi ajuda gens", va comentar. A més, va afegir que si no ve ningú "no passa res", perquè són els actuals campions de Lliga i d'Europa.

En defensa de Xavi i elogis a Alexis

Piqué també va sortir al pas de les crítiques d'Arsène Wenger a Xavi després que el tècnic de l'Arsenal va titllar el migcampista egarenc d'"irrespectuós" per haver-se pronunciat sobre el futur de Cesc. "El Barça i els jugadors sempre hem parlat de bon tros de respecte. Qualsevol jugador pateix quan es parla tant del seu futur per la intranquil·litat de no saber on jugarà. Dir això no és faltar el respecte a ningú", va afirmar.

Finalment, Piqué també va avalar la possible arribada d'Alexis Sánchez, un jugador que coneix del seu enfrontament en l'últim Mundial de Sud-àfrica. "Sé del potencial que té, és molt bo en l'un contra un, és un jugador jove i ens aniria genial", va concloure.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut