Barça

Piqué, contundent amb l'arbitratge: "Volem jugar a futbol i no a la ruleta"

El central català ha lamentat l'actuació arbitral en el partit d'anada dels vuitens de la Copa del Rei a San Mamés, demanant que el nivell de l'arbitratge millori

Marc BéjarActualitzat

Nit de Reis amb sabor amarg per als culers. Tot i la derrota del Barça a San Mamés (2-1), però, Luis Enrique s'ha mostrat confiat que el seu equip aconseguirà remuntar al Camp Nou en el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa. El tècnic barcelonista ha lamentat el resultat advers contra l'Athletic, però ha assegurat que l'eliminatòria està oberta. "Esperem que el factor camp sigui determinant dimecres que ve", ha sentenciat l'asturià.

Més enllà del marcador, que manté vives les opcions del Barça després d'un partit molt obert, Gerard Piqué ha mostrat el seu descontent amb l'arbitratge, i s'ha lamentat de les actuacions dels col·legiats en les últimes temporades. "Volem venir a jugar a futbol i no a la ruleta", ha dit el central català davant la manca d'un criteri clar que ha perjudicat el conjunt de Luis Enrique. Més enllà del partit a Bilbao, el futbolista també s'ha queixat del nivell arbitral en el duel de dimecres al Bernabéu, que va acabar amb una polèmica victòria dels blancs contra el Sevilla (3-0).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut