Gerard Piqué ha analitzat l'actualitat blaugrana en un acte publicitari
Barça

Piqué avala Juan Carlos Unzué com a substitut de Luis Enrique a la banqueta del Barça

El central blaugrana assegura que no tenen por de cap rival de cara al sorteig de quarts de final de la Champions i té clar que l'objectiu principal d'aquesta temporada "és guanyar algun títol" sense obsessionar-se amb el triplet

David CarballoActualitzat

Gerard Piqué ha assegurat aquest dijous al vespre en un acte publicitari que Juan Carlos Unzué està "capacitat" per agafar el relleu de Luis Enrique a la banqueta del Barça i ha deixat clar que l'objectiu principal d'aquesta temporada és guanyar algun títol. "Unzué és una persona capacitada, que porta anys al club, ja des de l'època de Guardiola i abans com a jugador. Segur que pot ser un bon candidat, però no em toca a mi triar, no és el meu paper", ha afirmat el central blaugrana.

Piqué també ha valorat els possibles rivals del Barça en el sorteig dels quarts de final de la Champions que es farà aquest divendres a Nyon. "No tenim por de cap rival. A l'Atlètic ja ho eliminem de la Copa i el Madrid, l'última vegada que ens enfrontem a la Champions. En l'estadística ha de tot, però nosaltres no tenim por de cap equip, sabem que el rival que ens toqui serà difícil i l'afrontarem amb totes les ganes", ha admès.

El central blaugrana té clar que l'objectiu principal d'aquesta temporada "és guanyar algun títol". "Si ens fixem en aconseguir triplet cada any ens cremarem. Millor un que cap, i millor 2 que un. Estic convençut que podem tornar a fer-ho", ha admès.

Rèplica a Sergio Ramos per la remuntada

Per últim, Piqué ha volgut respondre a Sergio Ramos, que en unes declaracions havia volgut treure mèrit a la remuntada del Barça contra el PSG. "El de l'altre dia va ser una cosa totalment històrica, com diu Ramos. Va ser una nit rodona. Va ser gairebé com guanyar una Champions, potser més. El més important ara és intentar guanyar-la, perquè si no quedarà com la major gesta de tots els temps, però caldria donar-li més sentit. A Europa la remuntada va ser molt elogiada. Esperem que la remuntada no es quedi només en una nit de somni, que serveixi per arribar més lluny i guanyar la competició", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut