Futbol

Piqué anuncia la retirada de la selecció espanyola després de la polèmica amb les mànigues de la samarreta

En el partit d'Espanya a Albània, Piqué no lluïa a les mànigues de la samarreta la franja amb els colors de la bandera espanyola. Un fet que ha generat polèmica a les xarxes

Actualitzat

Durant el partit contra Albània, Gerard Piqué ha semblat que portava retallades les mànigues de la samarreta, justament on a l'equipació de màniga curta hi ha els colors de la bandera espanyola. Una imatge que ha encès les xarxes socials amb comentaris de tota mena, i més quan el central del FC Barcelona no ha amagat mai el seu suport al dret a decidir a Catalunya.

Piqué, però, no ha estat l'únic que no lluïa aquestes bandes de colors al braç. Hi havia un altre jugador que tampoc duia aquestes bandes, i és poc sospitós respecte a la qüestió política. Es tractava del central del Reial Madrid Sergio Ramos.

Quina és l'explicació? A Piqué li han preparat per jugar l'equipació amb la màniga llarga, que no duu aquestes bandes de colors, però com que ja duia la samarreta tèrmica per comoditat ha decidit retallar-les. En cap cas ha retallat cap franja de color, ja que les mànigues son blanques de dalt a baix. Davant de la volada que ha agafat la polèmica, la Federació Espanyola ha emès un comunicat per aclarir el tema.

Piqué anuncia l'adéu a la selecció espanyola

Després del partit, el central del FC Barcelona ha manifestat després del partit contra Albània que "estic cansat que es dubti del meu compromís. El Mundial de Rússia serà la meva darrera competició amb la selecció i espero viure'l amb moltes ganes. És una decisió molt pensada. Això d'avui és una més de moltes."

Gerard Piqué ha recordat que "no sóc ben rebut tots aquests anys tot i que ho he donat tot i ho segueixo donant. Òbviament hi ha gent que considera que és millor que jo no vingui. Estic molt il·lusionat amb el nou projecte de Julen, que ens donarà moltíssim. Per això continuaré fins al Mundial. Hem començat plegats i acabarem plegats."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut