Barça

Piqué: "Anar només a guanyar la Champions seria un suïcidi"

El defensa del FC Barcelona ha admès que l'equip blaugrana es troba més còmode en competicions regulars que no pas a la Champions i que la plantilla estaria molt contenta amb l'arribada de Paul Pogba

Actualitzat

Gerard Piqué ha repassat l'actualitat del Barça en un acte publicitari que s'ha fet aquest dilluns al migdia al Casino de Barcelona. El defensa del FC Barcelona ha admès que l'equip blaugrana es troba més còmode en competicions regulars que no pas a la Champions.

"Suposo que la Champions és el títol més important que hi ha per als grans equips d'Europa. Però anar només a guanyar la Champions seria un suïcidi, som més potents per la nostra manera de ser en competicions en què no t'ho jugues tot a un partit. Si ens centrem en la Lliga, millor, és el termòmetre en què ens basem per saber com estem."

Piqué ha reconegut que la plantilla blaugrana estaria molt contenta amb l'arribada del migcampista francès del Manchester United Paul Pogba.

"Pogba és un jugador del Manchester United, i respectem molt els jugadors d'altres equips, però seríem molt feliços si vingués al Barça."

Per últim, el tercer capità del Barça ha tornat a mostrar el seu malestar pel lamentable estat de la gespa del Nuevo Zorrilla de Valladolid i ha assegurat que Barcelona és la segona casa de Neymar, tot i que ha deixat clar que no ha parlat amb el brasiler sobre el seu futur.

"És una cosa que no té a veure amb pressupostos o clubs petits, és cosa de planificació i perspectiva. Tenien tot l'estiu per canviar la gespa i hi ha d'haver una regulació, perquè l'altre dia era un perill. Hi havia risc de lesions i no s'hauria perdonat mai que hi haguessin lesions. Cal prendre mesures perquè no torni a succeir."

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut