Gerard Piqué, durant un entrenament de la selecció espanyola a Alacant (EFE)
Futbol

Piqué: "Anar-me'n ara de la selecció espanyola seria donar la raó a gent que no se la mereix"

El central del Barça assegura en declaracions al programa "Espacio reservado", de Movistar+, que ha pres la decisió de seguir anant a les convocatòries del combinat espanyol i seguir aportant-hi tot el que pugui

Actualitzat

Gerard Piqué s'ha referit, en declaracions al programa "Espacio reservado", de Movistar+, als xiulets que rep amb la selecció espanyola i s'ha mostrat tranquil. "Es tracta d'una circumstància que m'ha tocat viure, a ningú li agrada, però anar-me'n ara de la selecció seria donar-li la raó a gent que no la mereix. L'altra opció, que és per la qual he optat, és seguir aquí, sumar i aportar tot el que pugui", ha assegurat.

Pel que fa al clàssic contra el Reial Madrid del pròxim 21 de novembre, Piqué ha tornat a parlar de la polèmica generada amb les seves paraules en la passada festa del triplet, en la qual es va recordar de Kevin Roldán i la famosa festa de Cristiano Ronaldo amb el cantant colombià. "Segueixo pensant que va ser una cosa molt graciosa i divertida i que quedarà per sempre. Mentre hi hagi respecte i no insulti a ningú, no hi ha res dolent", ha reiterat el defensa del Barça.

"Neymar és el millor del món en l'un contra un"

El central blaugrana també ha volgut destacar el gran rendiment exhibit per Neymar en les últimes setmanes davant l'absència de Messi i ha expressat que "ha estat el jugador més solidari que he vist des que va arribar". "Neymar ha sabut estar en segon terme sabent que Leo és el protagonista i en el moment que Messi no hi ha estat ha sabut agafar les regnes i ha estat encara millor. És el millor del món en l'un contra un", ha argumentat.

En l'àmbit més personal, Piqué s'ha sincerat afirmant que la seva filosofia "és anar de cara, ser sincer. Això em van ensenyar els meus pares de petit i moriré així. Prefereixo equivocar-me fent el que crec que equivocar-me fent coses en què no crec".

Anar al contingut