Barça

Piqué: "Al Barça sempre que no guanyes la Lliga és un fracàs"

El central blaugrana assegura en una entrevista a l'agència EFE que una temporada sense guanyar la Lliga sempre és un fracàs i lamenta que la baixada en el joc de l'equip hagi arribat en els moments crucials de l'any.

Actualitzat

Gerard Piqué ha repassat l'actualitat del FC Barcelona en una entrevista a l'agència EFE i ha admès que, sempre que no es guanya la Lliga, la temporada és un fracàs. Sobre els motius de la baixada que ha privat el Barça repetir els tres títols, el defensa apunta que "és normal tenir sotracs" al llarg del curs, si bé lamenta que en aquesta ocasió hagin succeït en un dels "moments crucials" de l'any. "Hem tingut la mala sort que ens hagin arribat en aquells moments crucials, però no cal donar-los més importància. Tenim encara la Lliga i la Copa del Rei, dos títols molt apassionants i hem d'anar a totes", afegeix.
 
Si no es guanya la competició domèstica, reconeix Piqué que seria una decepció, encara que precisa que "al Barça sempre que no guanyes la Lliga és un fracàs". "Queden tres partits de Lliga i, si algú depèn de si mateix i pot perdre la Lliga si no guanya els partits, som nosaltres. Al Barça has de competir pels títols importants, i la Lliga ho és", assevera.
 
Amb el seu equip eliminat de la Lliga de Campions, Piqué va veure des del sofà l'anada de les semifinals del Manchester City-Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid-Bayern de Munic, dos enfrontaments "molt semblants" que demostren, segons la seva opinió, que qualsevol dels quatre equips pot alçar la copa.
 
Un dels que té una mica d'avantatge per ser a la final és l'Atlètic de Madrid, botxí del Barça en quarts de final, que ahir va vèncer per la mínima (1-0) l'equip entrenat per Pep Guardiola. "L'Atlètic juga amb totes les armes futbolístiques que pot, amb l'estadi sec perquè els equips com el Bayern de Munic els costi una mica més, et paren el joc. Però bé, està dins d'allò legal, dins dels paràmetres del futbol. I després tàcticament estan molt ben treballats i tenen jugadors com Torres o Griezmann que estan a un nivell molt bo", opina. No obstant això, preveu que els "colchoneros" ho tindran difícil, ja que, segons la seva opinió, el Bayern de Munic "pressionarà moltíssim" a l'Allianz Arena.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut