Barça

Pinto reconeix haver rebutjat ofertes perquè s'estima més quedar-se al Barça

El Barça continua entrenant-se en doble sessió de matí i tarda a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí en aquest inici de la pretemporada. L'actualitat al club blaugrana se centra aquests dies en les sortides i arribades de jugadors per acabar de completar una plantilla curta. De moment, no se sap encara què passarà amb Ibrahimovic. Però qui sí que té clar el seu futur és José Manuel Pinto. El porter andalús accepta la suplència davant de Víctor Valdés i reconeix que ha rebutjat ofertes perquè s'estima més continuar al Barça i lluitar per la titularitat. Pinto complirà la seva quarta temporada al club blaugrana.

Actualitzat
José Manuel Pinto va arribar el gener del 2008 per substituir el lesionat Jorquera. Cedit pel Celta fins a final de temporada i amb opció de compra. Ara, començarà la seva quarta temporada a Can Barça. Suplent etern de Valdés, ha rebut ofertes per marxar aquest estiu, però ni se les ha escoltades.

"Aquí estic molt a gust i ni m'he plantejat deixar el Barça", ha comentat el jugador andalús, que no ha volgut revelar si les ofertes li han arribat de la Lliga espanyola o de l'estranger. Pinto, relegat a la suplència a la Lliga, però teòric titular a la Copa del Rei, ha insistit que ni tan sols va dubtar a l'hora d'elegir seguir en el Barcelona. "Era una decisió que ja havia pres i, a més, la meva família està feliç a Barcelona".

Pinto ha deixat una imatge per a la història del club, quan, el març del 2009, a Mallorca, va salvar l'equip a la Copa amb un penal aturat que va evitar l'eliminació. Si tot continua igual, la Copa continuarà sent la competició en què l'andalús serà titular, però ell sempre diu el mateix: quan va arribar al Celta, hi va anar com a cedit, va estar-s'hi nou anys i va acabar sent-ne el capità.

De moment, amb Valdés encara de vacances, té molts números per jugar l'anada de la Supercopa d'Espanya contra el Sevilla, el primer títol de la temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut