Barça

Pinto no s'entrena per una elongació a la cama dreta

El porter ara titular del Barcelona, José Manuel Pinto, no s'ha entrenat avui per les molèsties causades per una petita elongació al quàdriceps de la cama dreta i, per tant, el Barça s'ha exercitat sense els dos porters de la primera plantilla, ja que Víctor Valdés segueix lesionat. Pinto va sentir molèsties durant el partit d'ahir a Mestalla contra el València arran de l'acció en la qual se li va anul·lar per fora de joc un gol al lateral valencianista Jordi Alba. Un altre dels que ha estat baixa en aquest entrenament ha estat el tècnic Pep Guardiola, ingressat aquesta nit pel dolor que li provoca una hèrnia discal, de manera que el segon entrenador, Tito Vilanova, ha tornat a agafar les regnes de l'equip com ja va fer dimarts passat.

Actualitzat
El Barça s'ha exercitat amb catorze membres de la primera plantilla, entre els quals hi havia el capità Carles Puyol, tot i que ho ha fet al marge del grup perquè encara està en procés de recuperació.

Adriano, Iniesta, Abidal i Piqué no han saltat a la gespa en un entrenament que s'ha completat amb onze jugadors del filial: Rubén Miño, Jordi Masip, Saúl Berjón, Sergi Roberto, Sergi Gómez, Nolito, Víctor Vázquez, Martí Riverola, Benja Martínez, Carles Planas i Ilie Sánchez.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut