Barça

Pinto confirma que aviat signarà la seva renovació amb el Barça per una temporada

El porter del Barcelona José Manuel Pinto va confirmar ahir que aviat signarà la seva renovació pel conjunt blaugrana, ja que les dues parts estan "pràcticament d'acord en tot" i no creu que es pugui retardar gaire més. Fa setmanes que el club va comunicar a Pinto el seu desig de comptar amb ell per a la temporada que ve. El secretari tècnic, Andoni Zubizarreta, i l'agent del jugador, Juan Maraver, han mantingut diversos contactes, i l'acord podria tancar-se la setmana que ve. Malgrat que al porter gadità li hauria agradat signar un contracte per dues temporades, el fet que el Barça li n'ofereixi només una és ara mateix secundari per a ell. "El que em preocuparia és que no m'anessin renovant", va assenyalar.

Actualitzat
L'important és que Pinto és "molt feliç" al Barça. "Si tingués el mínim dubte que en algun lloc podria estar millor que aquí, me n'aniria", ha assegurat. Al club català s'hi sent com a casa i té l'aval dels seus companys i també del tècnic, Pep Guardiola. "Una confiança -afegeix- que m'he guanyat a pols, perquè vaig venir cedit per a sis mesos [el gener del 2008] i amb la meva feina i el meu bon fer m'he anat guanyant la meva renovació cada any".

Guardiola, a qui ha qualificat com "una peça clau i fonamental" en la dinàmica de l'equip, ja l'ha confirmat com a porter titular en la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, i la lesió de Víctor Valdés li ha obert les portes de la titularitat també a la Lliga.

Dissabte, Pinto tornarà a Son Moix, on fa dues temporades va aturar un penal a la Copa que va permetre al Barça seguir endavant en una competició que acabaria guanyant a Mestalla contra l'Athletic Club. "És un estadi de grat record per a mi i espero que ho segueixi sent", ha comentat sobre això el porter blaugrana, que en la passada jornada de Lliga va veure com tot el Camp Nou corejava el seu nom, cosa que, segons que ha confessat, li va posar "els pèls de punta".

Sembla que, amb les seves últimes actuacions, ha anat aclarint els dubtes que alguns tenien sobre el seu rendiment, encara que ell sempre ha insistit que les crítiques no l'afecten: "Els meus companys, que són els que em veuen entrenant-me el dia a dia, confien plenament en mi i la resta no m'ha de preocupar".

Finalment, Pinto ha comentat la situació que viu el seu company Gerard Piqué i la repercussió mediàtica que ha tingut la seva relació sentimental amb la cantant internacional Shakira. "Jo també estic enamorat, en aquest cas de la meva dona, i és el millor sentiment que hi ha, perquè et fa estar feliç. I així veiem Piqué, molt feliç", ha sentenciat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut