Futbol

Pinilla recau d'una fascitis plantar i té molt difícil jugar el pròxim partit del Nàstic al camp de l'Osasuna

Després de l'eufòria pel bon inici de campionat i la victòria a Montjuïc, el Nàstic i la seva afició ja han vist que això de la Primera Divisió no serà un camí de roses. Ahir, ni l'equip ni l'afició van veure premiada la il·lusió i la motivació amb què van afrontar l'estrena al Nou Estadi. El Celta es va endur els tres punts, però el Nàstic va demostrar que pot plantar cara a qualsevol equip de Primera. Per al pròxim partit de Lliga al camp de l'Osasuna, Luis César tindrà molts maldecaps per confeccionar l'equip titular a causa de la plaga de lesions al vestidor grana. A les baixes ja confirmades de Generelo i Merino, s'hi pot unir la de Pinilla, que ha recaigut d'una fascitis plantar i té molt difícil estar al cent per cent.

Actualitzat
Molt haurien de canviar les coses per veure Antoni Pinilla davant l'Osasuna. El capità grana ha recaigut d'una fascitis plantar i a més continua amb molèsties al turmell. El metge del Nàstic, Carles Hernandez, assegura que serà gairebé impossible que Pinilla arribi al cent per cent per jugar diumenge.

L'infermeria del Nàstic està plena. Ara mateix, segons Carles Hernàndez és molt difícil pensar que els dos migcampistes, Merino i Generelo, estiguin recuperats per disputar el pròxim partit de Lliga. El brasiler, Gil, que va debutar a la Lliga davant el Celta, té una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta. A les lesions s'hi han unit les cares llargues de molts jugadors en el primer entrenament de la setmana.

El Nàstic rebrà enguany tots els rivals que deixi el Barça. Aquest pot ser un problema afegit si es té en compte el punt de motivació dels equips que juguin davant dels granes.

El Nàstic s'ha afegit als actes de celebració de la Diada de Catalunya. El president grana, Josep Maria Andreu, ha fet l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, en un acte que ha reunit diverses entitats socials i polítiques de Tarragona.
Anar al contingut