Leo Messi s'entrena aquests dies a les instal·lacions del Manchester City (Reuters)
Barça

Picadeta d'ull del Manchester City a Leo Messi

Leo Messi s'entrena aquests dies a la ciutat esportiva del Manchester City. El crac blaugrana està en "territori Guardiola". Els citizens no han ocultat mai que voldrien incorporar l'argentí. A través del seu compte de Twitter en català li han enviat un missatge.

Actualitzat

La selecció argentina està concentrada a Anglaterra. En concret, a les instal·lacions del Manchester City. Leo Messi i els seus companys hi preparen un amistós que disputaran divendres contra Itàlia. La presència del crac blaugrana és una temptació per als citizens, que no han ocultat mai que voldrien incorporar l'argenti a les seves files.

El compte de Twitter en català del Manchester City ha volgut enviar-li un missatge al futbolista blaugrana: "Què Leo, t'agrada Manchester?" Els anglesos hi afegeixen una emoticona picant l'ullet i un vídeo de Leo Messi pujant les escales de la ciutat esportiva acompanyat de Javier Mascherano.

 

 

L'Argentina-Itàlia és un dels partits més atractius d'aquesta aturada dels campionats domèstics. Les seleccions preparen el Mundial 2018, que es celebrarà aquest estiu a Rússia. En el marc d'aquests dies d'amistosos, Argentina s'enfrontarà a la selecció espanyola el pròxim dimarts (21.30) a Madrid.

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut