Quique Sánchez Flores, a l'entrenament de l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

Piatti no s'ha pogut entrenar perquè té un vessament al genoll i haurà de fer un tractament específic

El jugador argentí haurà de fer fisioteràpia i treballs de readaptació durant els propers dies

L'ennuvolat cel amb què s'ha llevat Barcelona aquest divendres no ha alterat els plans de l'Espanyol. Quique Sánchez Flores ha programat una doble sessió d'entrenament i, de moment, a primera hora del matí, els blanc-i-blaus ja han completat la primera. 

El Club ha informat que Pablo Piatti no s'ha pogut exercitar amb normalitat perquè té un vessament articular al genoll pel què se li ha realitzat un tractament amb infiltració de factors de creixement. En el propers dies, l'argentí haurà de fer fisioteràpia i treballs de readaptació per recuperar-se.

En acabar d'exercitar-se amb els seus companys, Leo Baptistao ha comparegut en roda de premsa i s'ha mostrat "molt content de continuar a l'Espanyol". El brasiler ha confessat que ara "viu amb menys tensió" perquè sap que "el seu futur" està aclarit i que "necessitava estabilitat" després d'encadenar un llarg període de cessions en diferents equips.

Més enllà de la sortida necessària de jugadors per poder incorporar nous jugadors abans de marxar de pretemporada -aquest dijous a la nit ja es va confirmar el traspàs de Joan Jordán a l'Eibar-, l'entrenador blanc-i-blau vol analitzar amb detall els seus homes per definir l'equip que vol per fer el pas endavant que consolidi l'excel·lent dinàmica que va aconseguir la passada temporada.

A última hora de la tarda, els jugadors blanc-i-blaus tornaran a posar-se a les ordres de Quique Sánchez Flores per continuar treballant.

Anar al contingut