Espanyol

Piatti: "La meva il·lusió està intacta"

L'extrem argentí de l'Espanyol admet que segueix amb la mateixa il·lusió que quan va arribar al club blanc-i-blau malgrat haver perdut protagonisme amb l'arribada de Rubi a la banqueta

Actualitzat

El jugador de l'Espanyol Pablo Piatti ha assegurat aquest dimarts, després de l'entrenament a la ciutat esportiva Dani Jarque, que malgrat no tenir la continuïtat d'altres temporades la seva il·lusió està "intacta" des del dia que va arribar al club blanc-i-blau. L'extrem argentí ha insistit que treballa per revertir la seva situació personal, però no es planteja marxar al mercat d'hivern.

"L'entrenador ha provat un sistema que s'ha consolidat, però això no implica que em desanimi o abaixi els braços. No penso en això."

A nivell col·lectiu, l'escenari és molt diferent, ja que Piatti ha destacat el compromís del grup per fer una gran campanya.

"L'equip està per sobre de les individualitats i tinc un rol més alternatiu, però hem de remar tots en la mateixa direcció. M'agradaria tenir més minuts, encara que les victòries porten somriures."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut