Espanyol

Piatti i Salva Sevilla, baixa en la convocatòria de l'Espanyol contra l'Sporting de Gijón

Quique Sánchez Flores recupera Marc Roca i Álvaro Vázquez, mentre que Piatti i Salva Sevilla queden fora de la convocatòria, contra l'Sporting de Gijón. Els pericos confien d'allargar a nou les jornades invictes.

Actualitzat

A l'Espanyol, Pablo Piatti ha quedat definitivament fora de la convocatòria de cara al partit d'aquest diumenge contra l'Sporting de Gijón. El jugador argentí arrossega unes molèsties musculars a la cuixa i en tota la setmana s'ha exercitat al marge del grup. Tampoc hi són entre els convocats Melendo i Salva Sevilla.

En canvi, Quique Sánchez Flores comptarà amb Marc Roca, ja recuperat d'una lesió al soli. I l'altra novetat destacada és el retorn d'Álvaro Vázquez que s'ha passat els últims dos mesos i mig de baixa per una lesió.

Contra els asturians, l'Espanyol confia a allargar a nou les jornades invicte. Quique Sánchez Flores ha explicat que "volem continuar transmetent coses, que la grada s'emocioni. L'objectiu és fer somniar l'afició amb aquest Espanyol" i ha afegit que "no hi ha un excés de confiança. No hi ha espai pel conformisme i la relaxació. Serem humils fins al final".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut