Pablo Piatti, durant l'entrenament d'aquest dijous
Espanyol

Piatti i Marc Navarro entren a la convocatòria de l'Espanyol contra el Llevant

Els dos poden jugar aquest divendres, mentre Víctor Sánchez s'ha tornat a quedar fora de la llista

Actualitzat

L'Espanyol comença aquest divendres (21.00) la vuitena jornada de Lliga contra el Llevant amb l'objectiu de sumar la tercera victòria consecutiva al seu estadi. L'equip s'ha entrenat per últim cop abans del partit, en una sessió en què ha participat Marc Navarro, que fins aquest dijous no havia pogut treballar al costat dels seus companys per culpa d'un esquinç al turmell. Navarro és una de les novetats a la llista de convocats juntament amb Pablo Piatti, que reapareixerà després de perdre's el duel contra el Reial Madrid per problemes físics. 

Qui continua de baixa és Víctor Sánchez, que no ha estat convocat contra el Llevant. Això augmenta una mica més les opcions de Sergio Sánchez d'estrenar-se davant de la seva afició. 

La convocatòria la formen Pau López, Diego López i Edu Frías; Sergio Sánchez, Marc Navarro, Javi López, Mario Hermoso, David López, Aarón, Dídac Vilà, Marc Roca, Javi fuego, Pape Diop, Sergi Darder, Granero, Jurado, Piatti, Hernán Pérez, Sergio García, Leo Baptistao i Gerard. 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut