Pablo Piatti, en un moment de la roda de premsa
Espanyol

Piatti: "Faré tot el possible per seguir a l'Espanyol"

El davanter argentí diu que se sent molt a gust en l'equip tot i reconèixer que cal treballar per recuperar la dinàmica positiva

Actualitzat
L'extrem de l'Espanyol Pablo Piatti ha assegurat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que la temporada que ve li agradaria continuar al club, perquè té "moltes ganes de formar part d'aquest projecte" i farà tot el possible perquè sigui així.

El futbolista argentí està cedit pel València a l'entitat blanc-i-blava fins al final d'aquesta campanya. L'operació inclou una opció de compra xifrada en 1,3 milions d'euros. Fins ara, Piatti s'ha consolidat com un fix a l'onze inicial. "Jo no tinc l'última paraula", ha recordat el jugador.

L'atacant ha reconegut que els resultats de l'equip no són els esperats. "No ens hem trobat en una línia positiva, però vam tenir bones fases en alguns partits. Ara tenim una possibilitat molt maca d'acabar bé la primera volta davant la nostra gent", ha explicat, en referència al partit contra el Granada de dissabte (13.00).  L'argentí ha assegurat que l'equip no es conforma amb la situació actual: "Sempre volem guanyar, estar a dalt, créixer i aspirar a coses importants. No volem estancar-nos, sinó créixer. Aquest bloc va en línia ascendent."

Anar al contingut