Michael Phelps ha tornat a dues victòries. (Reuters)
Natació

Phelps posa la cirereta al retorn amb una victòria en els 100 metres lliures de l'Arena Pro Swim

El campió olímpic es va imposar a Lochte vint minuts després que aquest el guanyés als 200 metres estils

Actualitzat

El nedador nord-americà i campió olímpic Michael Phelps va completar la seva participació en la quarta competició de la Series Arena Pro Swim, que es va disputar a Mesa (Arizona), amb un triomf en la prova dels 100 metres lliure.

Phelps, un cop més, va tenir com a gran rival el seu amic i company olímpic Ryan Lochte, que 20 minuts abans l'havia superat en la de 200 metres estils. Aquí, el gunayador de 22 metalls olímpics va ser tercer, però no es va sentir afectat per la derrota i va respondre amb classe i força en els 100 metres, remuntant del vuitè lloc al primer en els últims 50 metres. Va tocar la paret en 49,72, a tan sols cinc centèsimes de segon de Lochte.

Phelps que a la primera jornada de dijous també havia guanyat i superat a la recta final de la prova dels 100 metres papallona a Lochte, va admetre que la nit de dissabte havia estat la millor de totes. Als 30 anys, el nedador de Baltimore espera arribar a Rio en plenitud de forma per seguir incrementant el seu palmarès de medalles en el que seran els cinquens Jocs Olímpics consecutius que disputi. Per contra, no serà amb l'equip dels Estats Units en els Campionats del Món que se celebraran al mes d'agost. Phelps va concloure el 6 d'abril la sanció de sis mesos amb la qual va ser castigat per la Federació Nord-americana després que el detinguessin per conduir sota els efectes de l'alcohol.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut