Jocs Olímpics

Phelps es penja l'or als 100 papallona i ja és l'esportista amb més medalles olímpiques (21) de la història

El nedador nord-americà Michael Phelps s'ha penjat una altra medalla d'or a Londres a la prova dels 100 papallona. És la tercera que aconsegueix en aquests Jocs, amb la qual cosa ha posat el llistó molt alt: Phelps té disset medalles d'or, dues de plata i dues de bronze en cites olímpiques. En la prova d'aquest divendres, ha hagut de remuntar des de la setena posició. Aquest dissabte s'acomiadarà de Londres 2012 i de l'alta competició.

Actualitzat
El nedador dels EUA Michael Phelps s'ha penjat una altra medalla d'or a Londres. Ha estat a la prova dels 100 papallona. És la tercera d'aquest metall que aconsegueix en aquests Jocs, amb la qual cosa ha posat el llistó molt alt pel que fa a palmarès olímpic: disset medalles d'or, dues de plata i dues de bronze, un rècord absolut que pot trigar molt de temps a ser superat.   

En la prova d'aquest divendres, ha hagut de remuntar des de molt al darrere per acomiadar-se amb un or de Londres 2012.  El "tauró de Baltimore" no ha fet una bona sortida i s'ha situat setè. Però aquest esportista sublim ha fet servir la seva experiència i el seu talent per anar deixant tots els rivals a la seva esquena i tocar el primer la paret. 

Amb un temps de 51.21, el nord-americà ha aconseguit el seu 'triplet d'or' a Londres després dels títols assolits als 200 metres papallona i els 200 estils. El nedador sud-africà Chad Le Clos i el rus Evgueni Korotixhkin han compartit la plata en acabar la cursa amb el mateix temps (51.44).

Aquest dissabte Phelps s'acomiadarà de l'alta competició disputant els 4x100 estils amb tots els honors.  
Anar al contingut