Dakar

Peterhansel s'imposa a la desena etapa del Dakar i es posa líder quan falten dos dies per al final de la prova

Nani Roma ha entrat en la desena posició i continua quart a la classificació general

Actualitzat

Podi 100% francès i 100% Peugeot en la categoria de cotxes de la desena etapa del Dakar. Stéphane Peterhansel s'ha imposat tot i haver arribat tercer i és que l'organització del ral·li ha decidit descomptar-li el temps que ha perdut assistint el motorista eslovè Simon Marcic després d'atropellar-lo amb el seu cotxe. El francès ha necessitat 4 hores i 47 minuts per completar l'etapa. Sébastien Loeb ha entrat en segona posició, a 7 minuts i 28 segons. Cyril Despres s'ha hagut de conformar amb la tercera posició, a 10 minuts i 1 segon de Peterhansel.

Nani Roma ha tingut contratemps durant l'etapa i ha entrat en la desena posició, a 31 minuts i 29 segons del guanyador de la jornada. Tot i així, el pilot català es manté quart a la classificació general. Els tres primers en el còmput global són els mateixos que han guanyat l'etapa: Loeb, que es referma en el liderat; a 8 minuts i 23 segons, hi ha Peterhansel, i Despres és a 19 minuts i 50 segons.

Aquesta desena etapa, els pilots han pogut recórrer sense incidències els 751 quilòmetres que uneixen Chilecito i San Juan, un fet que és notícia, i és que per primer cop en dos dies les inclemències meteorològiques han donat treva al ral·li.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut