Dakar

Peterhansel guanya la vuitena etapa del Dakar, Carlos Sainz manté el liderat en la categoria de cotxes

Peterhansel ha començat a recuperar una petita part de la gran quantitat de temps que va cedir durant la vuitena etapa

Actualitzat

El madrileny Carlos Sainz (Peugeot) ha mantingut amb més d'una hora d'avantatge el seu liderat del ral·li Dakar en la categoria de cotxes al final de la vuitena etapa. El seu company i anterior líder, el francès Stéphane Peterhansel, ha aconseguit la victòria parcial, però només ha retallat 4 minuts la diferència amb Sainz, que treu 1 hora i 6 minuts al segon de la classificació, Nasser al-Attiyah (Toyota).

Peterhansel, tercer a una hora i 13 minuts del madrileny, ha sortit a l'atac tot i que el seu cotxe va quedar molt malmès dissabte quan va trencar una roda, i ha completat els 498 quilòmetres cronometrats de l'etapa, l'especial més llarga d'aquesta edició del Dakar, en 5 hores, 15 minuts i 18 segons. Sainz ha estat cinquè.

L'anècdota de la jornada ha estat l'abandonament de l'alpinista, explorador i presentador de televisió Jesús Calleja. Durant la setena etapa se li va trencar la caixa de canvis del cotxe. Sense la possibilitat de rebre assistència tècnica durant l'etapa marató, ha hagut de donar l'aventura per finalitzada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut