Peter Sagan, victoriós a la Volta a Suïssa (EFE)
Peter Sagan, victoriós a la Volta a Suïssa (EFE)
Ciclisme

Peter Sagan guanya a l'esprint la penúltima etapa de la Volta a Suïssa

En una atípica etapa amb vuit voltes a un circuit, l'eslovac ha estat el més ràpid a la meta. Als primers llocs de la classificació general no hi ha hagut canvis

Actualitzat

L'eslovè Simon Spilak és a només un dia de guanyar la segona Volta a Suïssa de la seva carrera. El líder del Katuixa ha passat sense problemes la penúltima etapa, que ha guanyat Peter Sagan (Bora) a l'esprint després de 8 voltes a un circuit de 12 quilòmetres i mig.

L'equip Quick Step ha entrat a la recta amb el seu esprínter, Matteo Trentin, molt ben col·locat, però quan Peter Sagan ha atacat ningú no l'ha pogut seguir. L'eslovac ha guanyat amb molta autoritat la seva segona etapa en aquesta edició, i s'ha assegurat la victòria a la classificació per punts.

Els homes forts de la general han entrat més endarrerits, però això no els ha suposat cap pèrdua de temps perquè la referència per a la classificació general s'ha pres al penúltim pas per meta, poc després de la neutralització de quatre escapats que havien fet les primeres 7 voltes al circuit en solitari.

Simon Spilak defensarà diumenge el liderat en una contra rellotge de 28 quilòmetres i mig, en què el català Marc Soler (Movistar) mirarà d'assegurar un lloc entre els 10 primers de la general.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut