Peter Bosz serà l'entrenador de Marc Bartra al Dortmund (@BVB)
Futbol internacional

Peter Bosz és el nou entrenador del Borussia Dortmund en substitució de Thomas Tuchel

El club alemany, que va acomiadar la setmana passada Thomas Tuchel per diferències amb la directiva, ha informat que el tècnic holandès ha signat un contracte per dues temporades

Actualitzat
El Borussia Dortmund ha anunciat aquest dimarts el fitxatge com a nou entrenador de l'holandès Peter Bosz, que arriba a l'equip alemany procedent de l'Ajax d'Amsterdam. En un comunicat, el club alemany, que va acomiadar la setmana passada Thomas Tuchel per diferències amb la directiva, ha informat que Bosz, de 53 anys, ha signat un contracte per dues temporades, fins al 30 de juny del 2019.
 
El Dortmund ha destacat la trajectòria reeixida de Bosz amb l'Ajax, que la temporada passada va quedar segon en la classificació de la Lliga holandesa, només un punt per sota del Feyenoord de Rotterdam, i va arribar a la final de la Lliga Europa, on va caure derrotat contra el Manchester United.
 
Com a futbolista professional, Bosz va jugar en els anys 90 un total de 310 partits, en la Lliga holandesa, la UEFA, la Lliga de Campions i també a la Bundesliga, on va lluir durant 14 temporades els colors del Hansa Rostock. Va jugar en vuit ocasions amb la selecció holandesa i va guanyar la Lliga el 1993 amb el Feyenoord, a més de tres Copes.
Anar al contingut