Mickeal ja no podrà jugar més aquesta temporada. (Foto: EFE)
Bàsquet

Pete Mickeal torna a patir un tromboembolisme pulmonar i ja no jugarà més aquesta temporada

​Pete Mickeal no podrà jugar el que resta de la temporada amb el Barça Regal a causa d'un tromboembolisme pulmonar que se li ha detectat aquest mateix matí. L'aler nord-americà ja va tenir aquesta mateixa malaltia fa poc més de dos anys.

Actualitzat
Pete Mickeal no podrà jugar el que queda de la temporada a causa d'un tromboembolisme pulmonar que se li ha detectat aquest mateix matí. L'aler nord-americà ja va tenir aquesta mateixa malaltia fa poc més de dos anys.
 
Mickeal ja no va jugar l'últim partit de l'equip blaugrana a la Lliga ACB, aquest dissabte a la pista del Cajasol, perquè el jugador ja havia notat molèsties. El que aleshores es pensava que era un procés víric ha acabat sent un tromboembolisme pulmonar, un bloqueig de l'arteria pulmonar. Es tracta de la mateixa malaltia cardiovascular que Mickeal ja va patir el febrer del 2011 i que el va apartar de les pistes fins a la temporada següent.  L'aler nord-americà, de 34 anys, acaba contracte amb el Barça aquest mes de juny. 

Ingles, inscrit a la Lliga Endesa
Com a primera mesura d'urgència per pal·liar la baixa de Mickeal en el moment decisiu de la temporada, el Barça Regal podrà inscriure Joe Ingles a la Lliga Endesa. L'australià només jugava a l'Eurolliga des de l'arribada de Brad Oleson. El reglament de la competició continental, però, no li permet al Barça inscriure cap jugador nou.
Anar al contingut