Bàsquet

Pete Mickeal torna a estar en el mercat un cop finalitzat el seu contracte amb l'UCAM Múrcia

Pete Mickeal torna a estar sense equip. Una vegada ha acabat el contracte d'un mes que el vinculava a l'UCAM Múrcia, club i jugador han decidit no prorrogar la seva relació. Mickeal ha disputat 5 partits amb unes estadístiques de 12 punts i 5 rebots de mitjana. Fitxat com un revulsiu, però, no ha aconseguit treure el conjunt murcià de les posicions de descens.

Pete Mickeal defensant Fran Vázquez. (Foto: EFE)

Pete Mickeal torna a estar sense equip. Una vegada ha acabat el contracte d'un mes que el vinculava a l'UCAM Múrcia, club i jugador han decidit no prorrogar la seva relació. L'últim partit del Mickeal s'ha saldat amb una derrota dels murcians davant l'Unicaja (76-78) aquest diumenge. L'aler ha anotat 1 punt en els 31 minuts que ha estat en pista, errant els seus 5 llançaments de camp, però ha agafat 6 rebots.

Mickeal, després de superar un doble tromboembolisme pulmonar, va fitxar pel club de la Universitat Catòlica de Múrcia amb el que ha disputat 5 partits amb unes estadístiques de 12 punts i 5 rebots de mitjana. Fitxat com un revulsiu, però, no ha aconseguit treure el conjunt murcià de les posicions de descens. L'equip no ha sumat cap triomf durant l'estada del nord-americà.