Bàsquet

Pete Mickeal acomiada l'expedició del Barça Regal cap a Siena

​Tot i els problemes de salut que li impediran jugar el que queda de temporada, Pete Mickeal no ha dubtat a l'hora d'anar a fer pinya amb els seus companys del Barça Regal i acomiadar-los en la seva expedició cap a Siena. L'equip blaugrana juga demà divendres (20.40 hores, Esport3) contra el Montepaschi amb la classificació per als quarts de final de l'Eurolliga garantida i el primer lloc del seu grup assegurat.

Actualitzat
Tot i els problemes de salut que li mpediran jugar el que queda de temporada, Pete Mickeal no ha dubtat a l'hora d'anar a fer pinya amb els seus companys del Barça Regal i acomiadar-los en la seva expedició cap a Siena. L'equip blaugrana juga demà divendres (20.40 hores, Esport3) contra el Montepaschi amb la classificació per als quarts de final de l'Eurolliga garantida i el primer lloc del seu grup assegurat.

Contra un rival que es juga el seu pas als quarts de final, el Barça tindrà una bona prova de foc per conèixer el seu nivell de competitivitat sense Pete Mickeal.

El partit es podrà veure en directe per Esport3 en el seu canal de televisió, al seu web o a través de l'app per a mòbils i tauletes.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut