Futbol

Petar Vasiljevic assegura que el pla per aturar Messi és "portar manilles i pistola"

L'entrenador de l'Osasuna, cuer de la Lliga i que afronta la visita al Camp Nou amb onze baixes, ha ironitzat sobre les opcions del seu equip de puntuar amb una alineació indeguda del conjunt blaugrana

Actualitzat

L'entrenador de l'Osasuna, Petar Vasiljevic, ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit contra el Barça al Camp Nou que l'únic pla per aturar Leo Messi és "portar manilles i pistola", i ha ironitzat sobre les opcions del seu equip de puntuar amb una alineació indeguda del conjunt blaugrana. "Ja vaig dir que havíem de tenir un pla amb Messi i em van dir 'portarem manilles i pistola'", ha manifestat Vasiljevic després de l'entrenament a porta tancada a l'estadi El Sadar.

El tècnic serbi ha indicat que Messi és el jugador "número u" i està "mostrant el que és". "Quan està inspirat és un geni. Ell potser desconnecta, però després s'endolla deu minuts i fa el que fa", ha declarat sobre el futbolista argentí.

Quan li han preguntat sobre què hauria de passar perquè el seu equip pugui treure un resultat positiu del Camp Nou, Vasiljevic ha respost amb ironia: "Alineació indeguda. Bromes a part, nosaltres hem de sortir a competir sense por".

L'Osasuna, amb onze baixes 

L'Osasuna, cuer de la Lliga amb només 18 punts i a 9 de la permanència, afrontarà la visita a l'estadi blaugrana en una situació molt compromesa. Els navarresos, que necessiten una proesa per evitar el descens, s'enfrontaran al Barça amb un total d'onze baixes (Vujadinovic, Oriol Riera, Emmanuel Riviere, Raoul Loé, Alex Berenguer, Unai García, Imanol García, David García, Miguel Flaño, Didier Digard i Tano Bonnín), un fet que ha obligat Vasiljevic a convocar fins a cinc jugadors del filial.

En la llista de 19 convocats hi ha la presència dels tres porters de la primera plantilla, ja que el titular, l'italià Salvatore Sirigu, arrossega molèsties en una espatlla, i els jugadors del filial Kike Barja, Iván Márquez, Jhon Steven, Aitor Buñuel i Miguel Olavide, aquests dos últims ja habituals en les convocatòries del primer equip.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut