Bàsquet

Pesic: "L'objectiu és preparar el play-off de la Lliga Endesa"

El Barça Lassa visita dimecres (20.45) l'Unicaja de Màlaga a l'Eurolliga. Svetislav Pesic vol que el seu equip continuï recuperant prestigi a l'Eurolliga i no perdi de vista la preparació pel tram final de la Lliga Endesa.

Actualitzat

El Barça Lassa buscarà a Màlaga sumar la tercera victòria consecutiva a l'Eurolliga. Els blaugrana, tretzens a la classificació, no volen desaprofitar el partit contra l'Unicaja per continuar escalant posicions en el màxim torneig continental. L'enfrontament contra els andalusos, també servirà per preparar el desenllaç de la Lliga Endesa. Així ho ha admès Svetislav Pesic.

"Cada partit l'intentem usar per millorar el nostre joc. El nostre objectiu és preparar-nos pel play-off de la Lliga Endesa. Per guanyar la Lliga ACB es necessita millorar a nivell individual i com a equip, i es necessita tenir una bona posició abans del play-off." 

La gran victòria a la pista de l'Olympiakos (63-90) encara és en la memòria de Pesic i dels seus jugadors. Per això, els blaugrana intentaran arribar al seu desè triomf contra els de Joan Plaza, que només els avantatgen en una sola victòria. En cas de guanyar per més de set punts fins i tot els superarien. Al Palau Blaugrana, la victòria va ser per a l'Unicaja (83-90).

ARXIVAT A:
EurolligaSvetislav Pesic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut