Bàsquet

Pesic és nomenat nou entrenador del Power Electronics València fins al final de temporada

El Power Electronics València ha anunciat la contractació fins al final de la present temporada del tècnic serbi Svetislav Pesic, que es farà càrrec del primer equip en substitució del destituït Manuel Hussein. Pesic no dirigirà encara l'equip valencià en el proper partit de l'Eurolliga que disputarà a la pista del Union Olimpija Ljubljana, tot i que el presenciarà en directe, i s'espera que ja sigui a la banqueta en el de l'ACB de diumenge davant el CAI Zaragoza.

Actualitzat
El tècnic serbi, que té 61 anys i actualment estava sense equip, viurà la seva tercera experiència a la Lliga ACB, on ha dirigit el F.C. Barcelona, amb el qual va guanyar dues lligues, la Copa del Rei i l'Eurolliga, i l'Akasvayu Girona, amb el qual va conquerir l'Eurocopa organitzada per la FIBA. Aquests són només quatre d'un ampli palmarès que inclou també la medalla d'or al campionat del Món del 2002 amb Sèrbia i dues més en els Europeus del 1993, amb Alemanya, i en el del 2001, ja amb Sèrbia.

Paco Raga, vicepresident del club valencià i director general del mateix, ha assegurat estar "satisfet de poder comptar amb un entrenador com Pesic per dirigir el projecte". "L'operació, tot i que ràpida, no ha estat senzilla i hem hagut de negociar diversos aspectes que finalment han satisfet totes les parts. Nosaltres oferíem un contracte de dos anys però hem signat fins a final de temporada perquè Pesic ha considerat que és millor així per al club", ha explicat.
Anar al contingut