Machado intenta aturar la penetració de Radicevic (EFE)

Pere Tomàs lidera la victòria de l'ICL Manresa contra el Betis al Nou Congost (91-86)

El jugador mallorquí, amb 20 punts i 30 de valoració, ha estat clau en el tercer triomf dels manresans aquesta temporada, el segon contra el conjunt verd-i-blanc

Xevi BardoletActualitzat

L'ICL Manresa ha aconseguit la tercera victòria de la temporada a la Lliga Endesa de bàsquet contra el Betis al Nou Congost (91-86). L'encert de Pere Tomàs en l'últim tram han propiciat la victòria dels manresans.

Després de fregar la gesta a Saragossa en l'última jornada, la fam de victòria de l'ICL Manresa ha quedat palesa en l'arrencada contra el Betis al Nou Congost. L'equip d'Ibon Navarro ha sortit a mossegar. I el més important, ha estat molt encertat. Patrick Auda, lesionat al turmell des de finals de novembre, ha reaparegut completament embalat. I el Betis de Zan Tabak trigava a entrar en partit i es trobava amb una allau local.

El Manresa ha arribat a guanyar de 22 al segon període. Però els andalusos ja han avisat abans del descans que no es rendien. Cherry primer i Radicevic després han demostrat que el Betis té molts punts des de la posició de base. I la intensitat que han posat els bètics en la defensa en la segona part era proporcional a la inicial dels bagencs.

Els d'Ibon Navarro han vist com el partit començava de nou en l'últim quart. El rival s'ha arribat a posar un punt a sobre a 4 minuts pel final. Però no s'han ensorrat. Han trobat el lideratge en la direcció dels atacs importants de Machado, un reforç de fa unes setmanes que ara es veu de luxe. I el líder ofensiu ha estat Pere Tomàs. El de Llucmajor ha anotat 9 punts seguits quan la pilota més cremava. Ha acabat amb 20 punts i 30 de valoració. I 2 de 2 en triples, una faceta en què avui els manresans han estat espectaculars. Patrick Auda ha sentenciat un partit magnífic, ha minimitzat la baixa de Trapani i, atenció, que dues de les tres victòries manresanes d'aquesta temporada han estat contra el Betis.