Pere Pons, en una imatge d'arxiu (gironafc.cat)
Girona

Pere Pons no s'arronsa: "Podem competir contra qualsevol"

Els homes de Pablo Machín encaren tres partits en set dies entre els quals hi ha rivals temuts com el Sevilla o el FC Barcelona

Actualitzat

El Girona FC continua amb optimisme la seva aventura a la Primera Divisió després del bon inici de temporada que està fent. Els de Pablo Machín encaren tres partits en set dies, alguns contra rivals temibles: el diumenge 17 de setembre juguen contra el Sevilla, el dimecres 20 visiten el camp del Leganés i el dissabte 23 els aficionats gironins veuran jugadors com Messi, Luis Suárez o Gerard Piqué a la gespa del seu estadi, en la visita del FC Barcelona.

Davant d'una agenda tan carregada com complicada, Pere Pons no s'arronsa i s'ha mostrat convençut que "el Girona FC pot competir contra qualsevol. Està clar que ells tenen més nivell individualment, però nosaltres ho podem compensar amb força i il·lusió".

En un camp més personal, el migcampista català admet que professionalment està vivint un somni: "Estic cremant objectius i etapes molt ràpid. Sempre es pot millorar, però ara mateix estic molt content. Tant de bo pugui estar molts anys més al Girona."

 

Anar al contingut