Pere Pons, el dia de la seva renovació (@GironaFC)
Girona

Pere Pons complirà 150 partits amb el Girona davant el Celta

El gironí, el futbolista de camp més utilitzat per Pablo Machín en aquesta arrencada de lliga, va debutar amb el conjunt de Montilivi el 12 de setembre del 2012. Si juga aquest divendres, contra el Celta, complirà 150 partits amb l'equip gironí.

Actualitzat

El migcampista del Girona Pere Pons disputarà el seu partit número 150 amb l'equip blanc-i-vermell aquest divendres si juga en la visita de l'equip català al Celta de Vigo.

El gironí, el futbolista de camp més utilitzat per Pablo Machín en aquesta arrencada de lliga, va debutar amb el conjunt de Montilivi el 12 de setembre del 2012. Ho va fer de la mà de Joan Francesc Ferrer Sicilia "Rubi" en un partit de Copa del Rei en el feu de l'sporting de Gijón que va acabar amb victòria asturiana per 2 a 0. Des d'aleshores, Pere Pons ha jugat 148 partits oficials més amb la samarreta gironina: 139 a Segona Divisió, sis a Primera i tres en Copa.

El migcampista es va assentar definitivament en el primer equip del Girona en la temporada 2014-2015, la primera en la qual Pablo Machín va entrenar al conjunt de Montilivi des del principi.

Després d'aprofitar una cessió a l'Olot de Segona B en el primer semestre del 2014 per acabar d'assentar-se com a futbolista, Pere Pons es va guanyar la confiança del tècnic sorià, que l'ha alineat en 127 dels 155 partits que ha dirigit al Girona.

Feliç per poder gaudir del somni de jugar a Primera amb l'equip de la seva terra i per ser un dels ídols de l'afició blanc-i-vermella, a l'agost, Pons va prolongar el seu contracte amb el club fins a l'any 2020. "L'únic que vull és seguir creixent aquí", va dir llavors un jugador que divendres pot fer un pas més per entrar en la història del Girona.

Anar al contingut