Xavi Hernández i Pere Escobar, en el programa de TV3
Barça

Pere Escobar conversa amb Xavi Hernández al "Fora de Sèrie", de TV3

Actualment, l'exblaugrana viu a Qatar, on juga amb l'Al-Saad. Xavi Hernández parla de la seva experiència a Qatar, del Barça i de la seva voluntat de ser entrenador un cop es retiri del futbol en actiu

Actualitzat

El periodista de Catalunya Ràdio Pere Escobar ha escollit Xavi Hernández com a entrevistat pel programa "Fora de Sèrie", que s'emet aquest vespre per TV3, a les 22.30. El periodista s'ha traslladat a Qatar, on viu l'exjugador blaugrana, per parlar del present i del seu possible futur al Barça.

Pere Escobar ha triat Xavi Hernández perquè considera que és un dels millors jugadors de la història del Barça, el que ha jugat més partits amb el club i perquè té un reconeixement consolidat arreu del món, on "el miren d'una altra manera". És per això que Pere Esscobar es trasllada a Qatar, on actualment juga a l'equip de l'Al-Saad i viu amb la seva família.

En la trobada, tots dos parlen de diverses qüestions relacionades amb el futbol, com ara el nivell qatarià en aquest esport, la seva tasca com a jugador i la seva voluntat de ser entrenador.

Anar al contingut