Messi no es vol perdre el proper partit de la Supercopa d'Europa. (Foto: EFE)
Messi no es vol perdre el proper partit de la Supercopa d'Europa. (Foto: EFE)
Barça

Perduda la Copa i amb la Lliga gairebé a la butxaca, la Lliga de Campions desfarà l'empat entre Barça i Madrid

Josep Guardiola va deixar molt clar que confia en els seus homes: "Ens aixecarem. Ens hem de recuperar", i és que els blaugranes han de reaccionar ràpid. El proper assalt i penúltim capítol, és dimecres i davant es trobaran un equip que ja ha demostrat en dues ocasions que és capaç de guanyar-los. De moment, una cosa ja els ha sortit bé, Iniesta no ha rebut cap sanció addicional i podrà lluitar al Bernabéu per aconseguir un bon resultat. La Champions serà doncs el desempat. Madrid, 1 (la Copa) i Barça, 1 (la Lliga pràcticament a la butxaca). La resolució, segurament, el 3 de maig al Camp Nou.

Actualitzat
Perduda la Copa del Rei i amb la Lliga gairebé a la butxaca, la Lliga de Campions desfarà l'empat entre el Barcelona i el Reial Madrid.

Els homes de Pep Guardiola estan tocats anímicament, tal com va reconèixer el tècnic, però "potser el Madrid en pugui sortir reforçat a la seva manera, i nosaltres a la nostra. Ara el que toca és pair aquesta situació", i és que als blaugranes els van faltar alternatives davant la tàctica que va emprar José Mourinho, que sembla que té la mida presa a Guardiola.

El Barça necessita recuperar la velocitat en el seu joc, però sobretot el gol, que últimament es paga molt car. Per primera vegada en 25 partits, els blaugranes es van quedar sense marcar, una dada que exemplifica David Villa, que no ha aconseguit cap gol en els últims onze partits, i que comença a preocupar l'afició blaugrana. Leo Messi, que suma 49 gols aquesta temporada, potser està pagant el cansament de jugar-ho tot, però de les seves botes és d'on arriba sempre el perill blaugrana, en forma de gol o assistència.

Arriba l'hora de la veritat, en una setmana es produirà el desempat. La Champions dictarà sentència. Amb la Lliga pràcticament decantada per al Barça i la Copa propietat del Madrid, uns o altres poden donar-li l'estocada definitiva al rival.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut