Pepe
Pepe, atès per un metge del Reial Madrid, després del cop que l'ha lesionat (EFE)
Futbol

Pepe s'ha fracturat dues costelles i podria ser baixa el que queda de temporada

La lesió complica els plans de Zidane a la defensa, on ja tenia Varane lesionat i ara només compta amb dos centrals purs, Ramos i Nacho

Actualitzat

El defensa madridista Pepe s'ha hagut de retirar lesionat del derbi contra l'Atlètic de Madrid a causa d'una fractura en la setena i en la vuitena costelles, segons l'informe mèdic que el club ha emès. Tot just després del partit, el portuguès ha ingressat a l'Hospital Universitari Sanitas La Moraleja, on li han fet les proves que han confirmat la lesió.

Pepe havia avançat el Reial Madrid als 52 minuts en rematar de cap una falta centrada per Toni Kroos, però poc després ha hagut de deixar el camp després de rebre un fort cop de genoll del mateix jugador alemany en una acció defensiva. Tot i que ha volgut tornar al camp després de les primeres atencions dels metges del Madrid, pocs minuts després ha hagut de rendir-se al dolor i plegar.

Segons la primera previsió mèdica, la baixa de Pepe el faria perdre's la resta de la temporada. Això suposa un problema greu per a Zinedine Zidane, tenint en compte que Varane es va tornar a lesionar del bíceps femoral esquerre en el partit contra l'Alabès de diumenge passat. El tècnic ja només pot comptar amb dos centrals purs, Sergio Ramos i Nacho.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut