Madrid

Pepe: "En la final de la Lliga de Campions vaig amb el Manchester"

A Madrid no acaba d'agradar que el Barça sigui a Wembley el 28 d'aquest mes. N'hi ha que ho accepten per quedar bé, però d'altres, com el defensa blanc Pepe, no s'amaga de dir que tot plegat li sap greu. El portuguès ha tornat a criticar l'actitud dels jugadors blaugrana i, com és lògic, ha assegurat que ell vol que guanyi el Manchester United. "Vaig amb el Manchester en la final. Nosaltres mereixíem ser allà. Per sort la gent de tot el món ha vist el que ha passat. Tinc amics allà. Anderson, que va jugar amb mi al Porto o Nani que va jugar amb mi a la selecció", va explicar el central del Reial Madrid al programa "Juego Limpio" de Punto Radio.

Actualitzat
El portuguès Pepe, defensa del Reial Madrid, va reconèixer que en la final de la Lliga de Campions, que enfrontarà el Manchester United amb el Barcelona el pròxim 28 de maig a Wembley, prefereix un triomf del conjunt anglès.

Pepe creu que si la UEFA vol "fair play" haurà de valorar tot el que va passar. "Tot el món ha vist el que ha passat. En la meva jugada (en la qual va ser expulsat), no vaig tocar Alves. Messi en dos partits no havia fet res, va fer un gol de penal en el primer i després en el segon, en la final de Copa, no va res per poder ajudar el seu equip. Llavors és una forma de poder-se tirar", va dir.

"Crec que la UEFA i la gent de la premsa, alguna de Catalunya, l'hi han compensat d'una altra manera. Perquè Mourinho, per exemple, ha estat sancionat per haver fet bé les coses; Busquets, s'ha vist el que ha dit a Marcelo; i la jugada de Pedro amb Arbeloa, un xoc normal que es posa la mà en la cara. Crec que la UEFA, si vol "fair play", ha de valorar aquestes coses", va comentar.

Respecte a la seva renovació, el futbolista portuguès confia a seguir en el Reial Madrid, tot i que el seu contracte acaba d'aquí a un any. "A mi em falta un any més. Faré tot el possible per quedar-me al Madrid".


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut