Pepe s'ha confessat en una entrevista a la Cadena Cope (@partidazocope)
Futbol

Pepe confirma que marxa del Reial Madrid dolgut amb Zidane i critica que les formes no han estat les correctes

El central portuguès ha confessat en una entrevista al programa "El partidazo" de la Cadena Cope que la seva etapa al club blanc s'ha acabat després de 10 temporades

Actualitzat

Pepe ha confirmat en una entrevista al programa "El partidazo" de la Cadena Cope que, després de deu temporades la seva etapa al Reial Madrid, s'ha acabat. El central portuguès ha confessat que se'n va del club blanc dolgut amb Zidane i amb la directiva.

"És clar que no seguiré al Reial Madrid. Ha acabat una etapa i, a partir d'ara, en començarà una de nova. Les formes del Reial Madrid no han estat les correctes. El Reial Madrid no em va oferir renovar dues temporades. Només em va oferir un any", ha assegurat.

Pepe també ha criticat amb duresa Zidane, tot i admetre que no li guarda rancor. "Jo no vull culpar ningú. El que ha fet Zidane amb el Reial Madrid és espectacular, però hi ha coses que no entenc. No m'he acomiadat de Zidane perquè Zidane i el Reial Madrid sabien que me n'anava abans que jo", ha afirmat.

Per últim, el portuguès ha explicat que ja ha fet la mudança de casa seva a Madrid, però no ha volgut confirmar el seu futur. "No tinc res signat amb cap club. Tinc il·lusió de seguir guanyant títols en un altre club", ha afirmat Pepe, que té una oferta del París Saint-Germain, entre altres clubs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut