Pep Guardiola s'estrena a la banqueta del Manchester City amb una derrota contra el Bayern (1-0)

El conjunt del tècnic català, en el seu retorn a l'Allianz Arena de Munic, ha perdut contra el seu exequip en un amistós amb moltes absències que s'ha decidit amb un solitari gol d'Özturk en el minut 75

David CarballoActualitzat

Josep Guardiola s'ha estrenat a la banqueta del Manchester City amb una derrota per 1 a 0 al camp del Bayern de Munic, en un partit amistós marcat pels onzes titulars de circumstàncies de tots dos equips, sense els internacionals que van disputar l'Eurocopa o la Copa Amèrica.

L'Allianz Arena ha rebut amb agraïment Guardiola, tècnic del Bayern en les tres últimes temporades i que ha tornat a Munic per enfrontar-se al seu exequip. El partit ha acabat sent purament experimental tant per l'entrenador de Santpedor com per a Carlo Ancelotti, que també debutava davant els seus seguidors.

Tot i que el duel havia aixecat una gran expectació, Bayern i City han demostrat que encara estan molt lluny del seu millor nivell. En la primera part, Willy Caballero ha evitat amb una mà providencial el gol de Julian Green en la millor ocasió d'una primera part bastant ensopida.

En la represa, els nombrosos canvis a tots dos equips no han servit per millorar el joc. I quan semblava que el duel podia acabat amb l'empat inicial, Özturk, en el minut 75, ha fet el gol de la victòria del Bayern, amb xut des de la frontal que ha desviat Clichy. Una estrena amb derrota que no serveix a Guardiola per extreure gaire conclusions a l'espera de tenir a tots els seus efectius disponibles.