Barça

Pep Guardiola: "Professionalment, l'hi dec tot a Johan Cruyff, com a futbolista i com a entrenador"

L'entrenador del Bayern de Munic ha valorat el paper de Johan Cruyff a la seva vida, i la importància del que amb ell va aprendre en la seva posterior trajectòria professional

Actualitzat

Pep Guardiola ha parlat aquest divendres al migdia amb la premsa a l'aeroport del Prat de Llobregat, per assistir als actes en honor de l'entrenador que el va fer pujar al primer equip del FC Barcelona, Johan Cruyff. Pel tècnic del Bayern de Munic, l'holandès va ser "com un pare, em va ajudar molt". L'exmigcampista blaugrana ha recordat que "tots els entrenadors deixen coses. Primer va ser un grandiós jugador, un dels millors que hi ha hagut. Com a entrenador va portar alguna cosa a Catalunya que no s'havia viscut abans".

Guardiola ha destacat que "vaig aprendre molt, abans dels partits, durant, en els entrenaments, la forma de viure la feina i la professió, l'exigència. No és fàcil treballar amb genis com ell, però va en el paquet, no podem pretendre que sigui tan excepcional per canviar coses, tan contracultural, i que després no sigui com és ell. Va ser molt divertit poder-lo conèixer i ser entrenat per ell". El tècnic ha valorat que "professionalment, l'hi dec tot, com a futbolista i com a entrenador".

Respecte a la iniciativa suggerida a les xarxes socials de posar el nom de Cruyff al Camp Nou, el de Santpedor ha afirmat que "el que ell va fer, amb el seu nom a l'estadi o sense, amb estàtua o sense, amb carrer o sense, perdurarà. No dubto que d'aquí a quinze o vint anys se seguirà parlant del que ell va fer".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut