Pep Guardiola, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

Pep Guardiola: "Porto nou anys entrenant i algun dia havia de passar que no guanyés cap títol"

L'entrenador català del Manchester City ha admès en la roda de premsa prèvia al derbi contra el United que havia de passar que arribés una temporada en la qual no guanyés cap títol des que exerceix d'entrenador

Actualitzat

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha admès en la roda de premsa prèvia al derbi contra el United que havia de passar que arribés una temporada en la qual no guanyés cap títol des que exerceix d'entrenador. "Porto nou anys entrenant i aquest és el primer sense aixecar cap trofeu. Era una cosa que havia de succeir i ha passat. I tornarà a passar si segueixo entrenant durant força temps. No obstant això, hi ha molts grans equips a Europa que tampoc guanyaran títols aquest any", ha explicat.

El tècnic català del City també ha revelat com és la seva relació amb el portuguès José Mourinho, amb qui va coincidir dues temporades a la lliga espanyola quan dirigien el Barça i el Reial Madrid, respectivament. "Mourinho i jo som veïns. Quan ens veiem ens saludem i ens diem hola", ha aclarit.

El Manchester City, quart classificat a la Premier League, necessita guanyar el seu màxim rival per mantenir les opcions de classificar-se per a la pròxima edició de la Lliga de Campions. "Ens queden sis partits i quatre són a l'Etihad, per tant esperem que els nostres aficionats ens ajudin el màxim possible. El de demà és el primer d'una sèrie de partits a casa i és important que aconseguim els tres punts per avançar en l'objectiu de classificar-nos per a la Champions", ha sostingut.

Anar al contingut