Futbol

Pep Guardiola: "Passi el que passi estic 100% amb l'equip"

El tècnic del Bayern és conscient de la dificultat de l'eliminatòria però ha assegurat que el seu equip lluitarà fins al final

Actualitzat

El Bayern de Munic té una cita complicadíssima aquest dimarts en el partit de tornada de quarts de Lliga de Campions contra el Porto, ja que han de remuntar un 3-1 en contra. El tècnic, Pep Guardiola, n'és conscient: "Només ens classificarem si correm molt, si lluitem molt, si juguem bé a futbol i controlem les emocions, amb coratge". Però no és fàcil i l'entrenador considera que per arribar a la final de la Champions has de passar dificultats i superar-les: "Jo he estat campió d'Europa a la pròrroga com a jugador i eliminat en una semifinal de Champions com a tècnic després que el meu equip xutés 25 vegades a porteria". 

Guardiola es declara totalment a favor dels seus jugadors: "passi el que passi estic 100% amb l'equip. Sé que és difícil remuntar, però crec molt en els meus jugadors". Un equip que recupera Lahm i Schweinsteiger, i per contra continuen de baixa Ribéry, Robben, Javi Martínez, Benatia i Álaba.

L'extècnic blaugrana assegura que aquest no és el moment de més pressió des que és a Munic: "Sé com és treballar en un club gran com el Barça, el Madrid o el Bayern. Està clar que aquí no n'hi ha prou guanyant la Bundesliga. Si no fas el triplet no en tenen prou".  

Solidaritat amb el periodista Jorge López

Guardiola ha fet la roda de premsa lluint una samarreta amb el missatge #Justiciaparatopo, en solidaritat amb la família del periodista argentí Jorge López, que va morir durant el Mundial del Brasil. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut