Pep Guardiola conversa amb Schweinsteiger durant l'últim entrenament del Bayern. (Foto: EFE)

Pep Guardiola: "No vull fer del Bayern un nou Barça"

L'entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, assegura que el seu objectiu no és fer de l'equip germànic "un nou Barça", ja que tant els seus jugadors com el futbol alemany són diferents. "Aquest club ha conquistat moltes coses, perquè hauria de copiar un altre", va assegurar el tècnic català en una entrevista publicada aquest divendres pel diari esportiu italià "La Gazzeta dello Sport".

Actualitzat

L'entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, assegura que el seu objectiu no és fer de l'equip germànic "un nou Barça", ja que tant els seus jugadors com el futbol alemany són diferents. "Aquest club ha conquistat moltes coses, perquè hauria de copiar a un altre", va assegurar el tècnic català en una entrevista publicada aquest divendres pel diari esportiu italià "La Gazzeta dello Sport".

Guardiola va mostrar la seva satisfacció pels bons resultats del Bayern, tant a la Lliga de Campions com a la Bundesliga, on encapçala grup i classificació respectivament. "Ho estem fent bé, però sempre es pot fer més", va dir l'entrenador català. Per a això, Guardiola s'ha adaptat a la forma de joc tant del Bayern com del futbol alemany. "Sóc un petit home enfront de la història del Bayern. La mentalitat és diferent, l'estil, l'ambient, la cultura, els mateixos jugadors", va afirmar.

No obstant això, va confessar que, en qualsevol cas, "aquí també has de guanyar o si no us fan fora" i per això el seu secret és mantenir l'equip unit com una família. No obstant, el tècnic català guarda la filosofia que el va portar a l'èxit en el Futbol Club Barcelona i declara: "Hem de donar espectacle, agradar a la gent. La clau no és guanyar sempre, sinó de quina manera".

Anar al contingut